Domaine de Rousset les Coquelicots Rosé

 12,95

Domaine de Rousset les Coquelicots Rosé Bio 2023 is een lichte, fruitige rosé met verfrissende tonen van bessen, rozenblaadjes en citrus. De toevoeging van muscat-druiven zorgt voor een subtiele zoetheid, perfect voor een zomers aperitief of om te combineren met lichte gerechten.


Frankrijk – Provence | Grenache, Cabernet Sauvignon, Vermentino, Muscat de Hambourg, Muscat Petit Grains | 2023 | alc. 12,5% | 0,75 ltr | 8-10°C

Categorieën: ,

Beschrijving

Domaine de Rousset les Coquelicots Rosé Bio 2023 is een elegante en zomerse rosé uit de Provence. De wijn heeft een schitterende lichte roze kleur die al direct doet denken aan zonnige terrassen en zwoele avonden. De aroma’s van sappige bessen, rozenblaadjes, witte bloemen en een vleugje citrus geven deze wijn een speelse frisheid. Door de toevoeging van de muscat-druiven krijgt deze rosé een verfijnde, subtiele zoetheid die het geheel perfect in balans brengt. Deze veelzijdige rosé is ideaal als aperitief, maar ook een uitstekende begeleider van zomerse salades, lichte visgerechten en schaal- en schelpdieren. Of je nu op zoek bent naar een verfrissend glas voor bij het diner of een wijn om van te genieten op een warme zomerdag, deze rosé is een absolute aanrader.