Ben je op zoek naar unieke en onderscheidende wijnen voor jouw wijnproeverijen of winkel?

Grape ‘N’ Green biedt jou een exclusieve selectie wijnen van kleine, authentieke wijnboeren die met respect voor mens en natuur werken. Onze wijnen zijn puur, smaakvol en vertellen elk een uniek verhaal over de herkomst, de druiven en de passie van de maker.

In onze zorgvuldig geselecteerde collectie vind je geen massaproductie wijnen, maar wijnen met een ziel. Wijnen die elk een uniek verhaal vertellen over hun herkomst, de druiven, de passie en het vakmanschap van de wijnmaker.

Samenwerking met gedreven wijnboeren

We werken nauw samen met kleine, authentieke wijnboeren die hun vak met hart en ziel uitoefenen. Zij delen onze passie voor kwaliteit, duurzaamheid en respect voor de natuur. In hun wijnen proef je de liefde en toewijding waarmee ze hun druiven verbouwen en hun wijnen produceren.

Deel jouw passie voor wijn met anderen

Ben je een gepassioneerde wijnliefhebber die anderen graag laat kennismaken met unieke wijnen? Heb je een goed ontwikkeld netwerk in jouw regio of ben je juist op zoek naar manieren om dit uit te breiden, en ben je gedreven om nieuwe klanten te bereiken? Dan is er wellicht een prachtige samenwerking voor je weggelegd met Grape ‘N’ Green.

Word ambassadeur van Grape ‘N’ Green

Als partner van Grape ‘N’ Green krijg je toegang tot ons exclusieve portfolio van wijnen die je nergens anders in Nederland vindt. Wij bieden je ondersteuning op het gebied van marketing, verkoop en logistiek, zodat jij je volledig kunt focussen op het delen van jouw passie met jouw klanten.

Waarom samenwerken met Grape ‘N’ Green?

  • Ondersteuning: Wij bieden je ondersteuning op het gebied van marketing, verkoop en logistiek, zodat jij je kunt focussen op het delen van jouw passie met jouw klanten.
  • Unieke wijnen: Onderscheid je met ons assortiment wijnen die je nergens anders kunt vinden.
  • Exclusieve samenwerking: Wij zijn de enige importeur van deze wijnen in Nederland, dus jij hebt de exclusieve verkoop in jouw regio.
  • Directe contact met de wijnboeren: Maak kennis met de gepassioneerde mensen achter de wijnen en leer hun unieke verhalen kennen.

Voordelen voor de consument:

  • Unieke wijnen: Ontdek wijnen die je nergens anders kunt proeven.
  • Hoge kwaliteit: Geniet van wijnen die met passie en aandacht zijn gemaakt.
  • Duurzame wijnbouw: Steun wijnboeren die werken met respect voor mens en natuur.
  • Authentieke verhalen: Leer de verhalen kennen achter de wijnen en de mensen die ze maken.

Wordt jij de nieuwe wijnambassadeur van Grape ‘N’ Green?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!