Afhalen is altijd gratis, nadat u heeft gekozen voor afhalen, zullen we via email, telefoon of WhatsApp contact met u opnemen om een ophaalafspraak te maken, waarbij u contactloos of met uw kaart kunt betalen.

Wij rekenen bezorgkosten om onze prijzen eerlijk en transparant te houden. Doorgaans wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verzonden, nadat we de betaling van uw bestelling hebben ontvangen. Mocht de levertijd onverhoopt langer zijn, zullen wij u hier zo spoedig mogelijk over informeren. Wij leveren alleen in Nederland en als bijdrage aan de verzendkosten hanteren wij het volgende tarief: €8,95 voor bestellingen tot €90,-, vanaf €90,- leveren wij gratis. Om breukschade te voorkomen, moeten wij de wijnen in speciaal voor wijn ontworpen verzenddozen inpakken. Het gebruik van deze speciale verzenddozen is echter cruciaal, aangezien deze de veiligheid van de flessen wijn garanderen. Minimaal breukrisico dus. Mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan, ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Al uw zendingen worden verzekerd verzonden. Tot aan de deur bieden wij garantie op eventuele breukschade, veroorzaakt tijdens het vervoer.

Vanwege de alcoholwet zijn wij verplicht om bij elk afleveradres een leeftijdscheck 18+ door de pakketdienst te laten uitvoeren. Voor al onze zendingen maken wij gebruik van PostNL. PostNL zorgt ervoor dat uw wijnpakketten op een veilige, gemakkelijke, snelle en voordelige wijze bij het door u opgegeven afleveradres worden bezorgd. Zodra u een e-mail van ons heeft ontvangen dat het pakket is verzonden, kunt u erop vertrouwen dat het pakket binnen één tot twee werkdagen op het afleveradres bezorgd wordt. In deze e-mail staat ook hoe u uw pakket via track and trace kunt volgen, zodat u goed kunt anticiperen op de bezorging. PostNL doet één afleverpoging. Mocht het pakket na één afleverpoging niet geleverd kunnen worden, gaat het pakket naar een PostNL-punt in de buurt. Burenlevering is helaas niet mogelijk vanwege de Alcoholwet. In deze wet staat namelijk dat bij de aflevering van een pakket verplicht een legitimatiebewijs moet worden gevraagd waarmee aangetoond kan worden dat de ontvanger 18+ is. Als het pakket bij een afleverpunt bezorgd is, krijgt u hier een e-mail over van PostNL en/of een briefje in de brievenbus. U kunt het daar, op vertoon van uw legitimatiebewijs, binnen 1 week ophalen. Heeft u het binnen die tijd niet opgehaald, dan gaat uw pakket retour afzender.