Maak kennis met onze zorgvuldig geselecteerde biologische wijnboeren, die met liefde en respect voor de natuur werken. Zij hechten veel waarde aan de kwaliteit van hun druiven en wijn, en zijn gepassioneerd over hun vak. Dankzij onze nauwe samenwerking met biologische wijnboeren, kunnen we eerlijke prijzen garanderen, wat hen in staat stelt om te blijven investeren in biologische en duurzame wijnbouw. Met onze gunstige prijzen, maken we biologische wijnen betaalbaar voor iedereen.

Biologische wijnboeren

Frankrijk – Languedoc 

Domaine de l’Escattes, een wijnhuis in Zuid-Frankrijk, produceert wijnen van hoge kwaliteit met respect voor het terroir, milieu en het behoud van de natuurlijke omgeving. Het wijnhuis combineert traditionele en moderne technieken om het karakter van de Languedoc-regio te behouden. In klei- en kalksteenbodems gedijen verschillende druivenrassen, zoals Syrah, Grenache, Mourvèdre, Carignan, Grenache Blanc, Bourboulenc en Viognier.

Frankrijk – Languedoc 

Pierre & Nico, twee vrienden met een passie voor wijn en natuur, die hun kennis en creativiteit in biologische wijnen hebben geïnvesteerd, met lichte flessen, suikerrietetiketten, geen overdekkende capsule en FSC-gecertificeerde kurken, en ze doneren 1% van hun omzet  aan het milieubehoud. Pierre & Nico zijn trots op hun Grape Variety Collection, een selectie van vier heerlijke biologische wijnen, waaronder Viognier, Chardonnay, Grenache en Syrah.

Spanje – Castilla y Leon

Bodegas Vega de Tera, gelegen in Zamora, is toegewijd aan het produceren van eerlijke en karaktervolle wijnen. Ze hebben een fantastisch team dat respect heeft voor de aarde. De wijnen, die zijn elk vernoemd naar de 5 natuurlijke elementen. Deze wijnen zijn gemaakt van druivensoorten zoals Prieto Picudo, Verdejo en Tempranillo. Ze groeien goed in een continentaal klimaat, wat de druiven hun unieke eigenschappen geeft.