Word Wijnambassadeur voor Grape ‘N’ Green en ontdek de wereld van biologische wijnen!

Grape ‘N’ Green, een jonge en groeiende onderneming die rechtstreeks biologische wijnen importeert van gepassioneerde wijnboeren, biedt gepassioneerde wijnliefhebbers met minimaal WSET 2 of SDEN 3 certificaat een unieke kans. Als zelfstandige wijnambassadeur en verkooppunt kun je deel uitmaken van een groeiende onderneming die de missie heeft om iedereen te laten genieten van de smaak en kwaliteit van betaalbare biologische wijnen.

Wat houdt de rol in?

Als wijnambassadeur en verkooppunt van Grape ‘N’ Green krijg je de mogelijkheid om je passie voor wijn te delen en je eigen klantenkring op te bouwen. Dit omvat het geven van wijnproeverijen voor particulieren, bedrijven of evenementen. Je wordt een enthousiaste vertegenwoordiger van Grape ‘N’ Green, en je inspireert anderen om te genieten van biologische wijnen.

Je geeft niet alleen wijnproeverijen, maar adviseert ook consumenten over het unieke assortiment ambachtelijk gemaakte biologische wijnen. Met uitgebreide kennis van wijn ben jij de betrouwbare gids voor consumenten die op zoek zijn naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid.

Bijdrage aan duurzaamheid

Als wijnambassadeur draag je bij aan een duurzamere toekomst. Grape ‘N’ Green zet zich in voor duurzaamheid, en jij verspreidt deze boodschap door consumenten te informeren over de voordelen van biologische wijn en de inzet van Grape ‘N’ Green voor een duurzamere wereld.

Vereisten en Voordelen

Vereisten voor deze rol zijn onder andere een passie voor wijn, een WSET 2 of SDEN 3 certificaat, zelfstandigheid, een bestaand netwerk, en enthousiasme voor biologische wijnen. In ruil daarvoor biedt Grape ‘N’ Green ondersteuning op het gebied van marketing, sales en logistiek. Je maakt deel uit van een groeiende onderneming met veel potentieel, ontvangt een aantrekkelijke marge op de verkoop en hebt toegang tot een uniek assortiment ambachtelijk gemaakte biologische wijnen.

Solliciteren

Ben jij de wijnambassadeur en verkooppunt die Grape ‘N’ Green zoekt? Deel jouw passie voor wijn en solliciteer nu! Voor meer informatie klik hier