Pierre & Nico Biologische wijnen

Pierre & Nico, twee oude vrienden die elkaar tijdens hun studie Oenologie en Agronomie hebben ontmoet. Na 10 jaar ervaring besloten om hun kennis te investeren in een project dat hun waarden van kwaliteit, betrokkenheid en gezelligheid respecteert. Ze zijn nu trots op hun creativiteit en kennis van biologische wijnen en presenteren met trots hun Grape Variety Collection.

Deze collectie omvat vier heerlijke biologische wijnen, elk met hun eigen unieke smaak en aroma. De Viognier heeft een neus van witte bloemen en wit fruit en een frisse smaak. De Grenache rosé licht en soepel is met tonen van rood fruit. De rode Syrah heeft kruidige tonen en zwart fruit op de neus. De Chardonnay is een ronde, fruitige witte wijn.

Deze IGP Pays d’Oc mono-cepages zijn ecologisch ontworpen en worden geproduceerd en gebotteld met respect voor het milieu. Deze wijnen zo bijzonder omdat ze geen overdekkende capsule hebben en dat de flessen lichter zijn dan het gemiddelde segment. Daarnaast zijn de etiketten gemaakt van suikerrietresten en worden de kurken geleverd uit FSC-gecertificeerde bossen.

Het is belangrijk voor Pierre & Nico om milieuvriendelijke producten te hebben en iets terug te geven aan de planeet. Daarom doneren ze 1% van hun omzet aan organisaties die zich inzetten voor het behoud van het milieu.

Met hun passie voor wijn en respect voor de natuur hebben Pierre & Nico een prachtig assortiment biologische dranken gecreëerd dat niet alleen heerlijk is om te drinken, maar ook de aarde respecteert.