wijnambassadeur voor Grape ‘N’ Green

Ontdek de wereld van biologische wijnen en word wijnambassadeur en verkooppunt van Grape ‘N’ Green!

Heb je altijd al je passie voor wijn willen delen met anderen? Wil je je eigen klantenkring opbouwen? Ben je enthousiast over het geven van wijnproeverijen en het adviseren van consumenten over unieke, biologische en betaalbare wijnen die goed zijn voor het milieu? Dan is dit een geweldige kans om wat extra geld te verdienen!

Als zelfstandige en gepassioneerde wijnliefhebber met een WSET 2 of SDEN 3 certificaat, krijg je de kans om deel uit te maken van een groeiende onderneming die bewustzijn creëert over biologische wijnbouw.

Grape ‘N’ Green is een jonge en groeiende onderneming die rechtstreeks biologische wijnen importeert van gepassioneerde wijnboeren.

Als verkooppunt krijg je de kans om de missie van Grape ‘N’ Green te ondersteunen: iedereen laten genieten van de smaak en kwaliteit van biologische wijn, betaalbaar en bewust.

Wat ga je doen als wijnambassadeur (zzp) en verkooppunt van Grape ‘N’ Green?

 • Je deelt je passie voor wijn met anderen en bouwt je eigen klantenkring op in jouw regio. Dit doe je door wijnproeverijen te geven, presentaties te geven, en deel te nemen aan evenementen. Je bent een enthousiaste vertegenwoordiger van Grape ‘N’ Green en je weet anderen te inspireren om ook van biologische wijn te genieten.
 • Je geeft wijnproeverijen en adviseert consumenten over ons unieke assortiment van ambachtelijk gemaakte biologische wijnen. Je hebt een uitgebreide kennis van wijn en je weet precies welke wijn bij welke gelegenheid past. Je bent een betrouwbare gids voor consumenten die op zoek zijn naar de perfecte wijn.
 • Je draagt bij aan een duurzamere toekomst. Grape ‘N’ Green is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid. Als wijnambassadeur en verkooppunt help je mee om deze boodschap te verspreiden. Je vertelt consumenten over de voordelen van biologische wijn en over de manier waarop Grape ‘N’ Green bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Wat zijn de vereisten?

 • Passie voor wijn: Je bent een echte wijnliefhebber en hebt een goed gevoel voor kwaliteit.
 • Minimaal WSET 2 of SDEN 3 certificaat: Je hebt kennis van de wijnwereld en weet hoe je wijn moet beoordelen.
 • Zelfstandigheid: Je bent in staat om je eigen klantenkring op te bouwen en je eigen verkoop te verzorgen.
 • Netwerk: Je hebt met voorkeur een netwerk van contacten die je kunt inzetten om wijn te verkopen.
 • Enthousiasme voor biologische wijnen: Je bent enthousiast over de wereld van biologische wijnen en wilt deze promoten.

Wat zijn de voordelen

 • Groeiende onderneming: Je maakt deel uit van een groeiende onderneming met veel potentieel.
 • Ondersteuning van Grape ‘N’ Green: Grape ‘N’ Green biedt je ondersteuning op het gebied van marketing, sales en logistiek.
 • Aantrekkelijke marge: Je ontvangt een aantrekkelijke marge op de verkoop van de wijnen.
 • Uniek assortiment: Je hebt toegang tot een uniek assortiment van ambachtelijk gemaakte biologische wijnen.

Solliciteren

Ben jij de wijnambassadeur en verkooppunt die wij zoeken? Deel jouw passie voor wijn met ons! Solliciteer dan nu! Stuur je motivatiebrief en CV naar contact@grapengreen.nl